Volejte ZDARMA

O programu

Odborné semináře OPŽP 2014–2020

26.1.2016

Státní fond životního prostředí ČR pokračuje i v roce 2016 v sérii celodenních a půldenních seminářů na téma Operační program Životní prostředí 2014–2020. Semináře proběhnou 18. února a 16. března v Praze, 25. února v Brně a 10. března v Ostravě. Kapacita všech seminářů je již zcela naplněna.

Letošní semináře navazují na cyklus seminářů pořádaný koncem loňského roku, na něž byly ze strany účastníků samé pozitivní odezvy. Aktuálně naplánované semináře jsou určené pro zájemce o dotace z Operačního programu Životní prostředí 2014–2020, kterým představí jednotlivé prioritní osy. Přednášet budou erudovaní zástupci Státního fondu životního prostředí ČR a Agentury ochrany přírody a krajiny ČR. Účastníci se seznámí s harmonogramem výzev, příklady z praxe, nejčastějšími dotazy, které jsou pokládány a prostor bude i pro doplňující dotazy. Část programu pražských seminářů se bude navíc věnovat také ekonomické části administrace a změnám vyplývajícím z novely zákona o veřejných zakázkách.

Semináře ohlášené na 18. února a 16. března v Praze jsou celodenní, brněnský a ostravský seminář je půldenní. Vstup na semináře je zdarma, pro registraci je nutné se přihlásit na adrese www.unni-konference.cz. V současné době jsou všechny termíny již plně obsazeny. Pro velký zájem plánuje SFŽP ČR v konání seminářů OPŽP pokračovat i nadále.

Harmonogram seminářů:

Praha – 18. února – Dorint hotel Don Giovanni, Vinohradská 2733/157a

Brno – 25. února – Hotel Slavia, Solniční 17

Ostrava - 10. března - Harmony Club Hotel, 28. října 17

Praha - 16. března - Hotel Barceló Praha, Na Strži 1660/32
Pozvánka (pdf)

Již nyní můžete zasílat své dotazy, které si přejete, aby byly v rámci seminářů zodpovězeny. Pro tento účel byla zřízena speciální e-mailová adresa: opzp.seminare@sfzp.cz

Podrobnosti k jednotlivým seminářům budou zveřejněny v sekci Akce a seminíáře.